Nieuws

Kerstconcerten van De Toppers afgelast

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Kerstconcerten van De Toppers afgelast

Slecht nieuws voor alle Toppers-fans! De kerstconcerten die op 22, 23, 24 en 26 december plaats zouden vinden in Rotterdam Ahoy gaan niet door, dat laten de Toppers weten via hun website.

“We hadden ons er zo op verheugd”, valt te lezen in een statement. “Samen met onze trouwe Toppers-fans kerst vieren in Rotterdam Ahoy. Met pijn in ons hart moeten we echter meedelen dat de concerten geen doorgang zullen vinden.”

Onzekerheid

De kerstconcerten van de Toppers stonden eigenlijk al voor december 2020 op de planning, maar corona gooide roet in het eten.

Ook dit jaar is het coronavirus en de daarbij horende maatregelen de boosdoener: “De aanhoudende onzekerheid en beperkingen rondom het coronavirus maken het voor ons onmogelijk een show te maken die voldoet aan het niveau dat jullie van ons mogen verwachten.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Johan Cruijff ArenA 2022

René, Jeroen, Gerard en Jan hopen in 2022 terug te keren in de Johan Cruijff ArenA met een nieuwe Toppers-reeks: “Wij gaan ons nu richten op 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Binnen een maand meer nieuws over de nieuwe editie met een geweldig thema.”