Muziekfeest van het Jaar

René Froger toegevoegd aan de line-up van het Muziekfeest van het Jaar

foto: Woods Fotografie/ Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. René Froger toegevoegd aan de line-up van het Muziekfeest van het Jaar

René Froger is toegevoegd aan de line-up van het Muziekfeest van het Jaar, dat dit jaar plaatsvindt op 10 en 11 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. Met René Froger is de line-up van de editie van 2021 compleet.

René scoort dit jaar de pannen van het dak met zijn duet met Donnie. Bon gepakt staat al weken aan kop in de Sterren NL Top 25 en het nummer wordt in het hele land uit volle borst meegezongen.

Dit nummer mag dus niet ontbreken op het gezelligste oud en nieuw-feest van 2021!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alle hits in één

Tijdens de allereerste editie van het Muziekfeest van het Jaar stond René Froger ook al eens op het Muziekfeest-podium in de Ziggo Dome. Hij ontving uit handen van zijn goede vriend Najib Amhali de Troskompas Oeuvre Award én zong een medley van zijn grootste hits.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Line-up

De line-up van het Muziekfeest van het Jaar klinkt is volgt: André Hazes, Mart Hoogkamer, Rolf Sanchez, Tino Martin, Lee Towers, Emma Heesters, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Snollebollekes, Frans Duijts, Django Wagner, Donnie, René Karst, John West, Jeffrey Heesen, Henk Dissel, Yves Berendse, Vieze Jack, Wilbert Pigmans, de Alpenzusjes, het Feestteam en de Lawineboys.

De presentatie van het Muziekfeest ligt in handen van Mister Muziekfeest Jan Smit.

Muziekfeest van het Jaar 2021

Het Muziekfeest van het Jaar vindt dit jaar op 10 en 11 december plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wil je de opnames van dit bijzondere eindejaarsspektakel bijwonen? Check dan www.muziekfeestvanhetjaar.nl!