BertOp5
KRO-NCRV

Iedere middag van 16-18 uur: Bert op 5

  1. Nieuwschevron right
  2. Iedere middag van 16-18 uur: Bert op 5

Bert op 5 maakt het nieuws persoonlijk, zoekt naar de grote passie, heeft een extra groot hart voor Nederlandstalige- en Franse muziek en geeft luisteraars volop de gelegenheid om hun eigen verhaal te vertellen, dat is Bert op 5. Iedere werkdag op NPO Radio 5 te horen, van 16.00 tot 18.00 uur.

Een week nadat Bert Kranenbarg de deur van zijn Grand Café Kranenbarg voorgoed achter zich dichttrok, begon hij in op 2 januari 2017 met een gloednieuw programma op NPO Radio 5: Bert op 5. Een nieuw begin en tegelijk het einde van een tijdperk, want bijna 22 jaar was Bert Kranenbarg een vaste waarde op NPO Radio 2, met onder andere veertien jaar lang Knooppunt Kranenbarg en de laatste jaren zijn Grand café. Sinds 2 januari 2017 komt Kranenbarg elke werkdag op Radio 5 van 16.00 tot 18.00 uur de Nederlandse huizen binnen.

Persoonlijk

In een interview met de NCRV-gids vertelt Bert over zijn nieuwe programma: “Het is een heel persoonlijk programma dat ik echt vanuit mezelf maak en waarin ik heel dicht bij de luisteraar wil staan. Ik wil nieuws brengen, maar op een persoonlijke manier. Door de mensen die het betreft te laten vertellen wat het voor hen betekent. 'Bellen met Bert' is een blokje aan het eind van de uitzending waarin mensen mij kunnen bellen over van alles en nog wat. Je dochter feliciteren, vertellen dat je een leuk programma op tv zag of een vraag stellen. In de rubriek 'Wat een vak' gaat steeds iemand met passie over zijn beroep vertellen en kunnen luisteraars aan de hand van een aantal hints het beroep raden.”


Bert op 5
Dagelijks van 16.00-18.00 uur
bij de KRO-NCRV op NPO Radio 5