Naar homepage
Overzicht

Luisteren

VIA NPORADIO5.NL

Wil je luisteren naar wat nu op de radio is, klik dan onderin deze site, midden op de donkere balk op de PLAY knop. Iets gemist? Alle uitzendingen én fragmenten uit de uitzendingen vind je in het menu onder 'Gemist'.

DAB+

NPO Radio 5 kun je in Nederland vrijwel overal ontvangen via DAB+. DAB+ is de digitale versie van FM, maar dan met meer zenders. DAB+ haalt u net als FM en AM gratis uit de lucht, maar u heeft hiervoor wel een DAB+ radio nodig. Kleine modellen zijn al te koop vanaf ongeveer dertig euro. Op de site van Digital Radio Plus vind je meer informatie over toestellen en apparatuur >

RADIO 5 APP

Geniet van de beste muziek uit meer dan 50 jaar popgeschiedenis, stuur gratis berichten naar de Radio 5 studio, abonneer je op één van onze podcasts & luister leuke fragmenten & programma's terug: Naar de iOS en/of Android stores

IN DE AUTO

Hoe luister je NPO Radio 5 in de auto? Hoewel NPO Radio 5 niet op FM of AM zit, is het wel mogelijk. Bert Kranenbarg legt het je uit in dit filmpje. Bedankt, Bert!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


SATELLIET

Canal Digitaal:
Fastscan lijst nummer 705
(Astra 3B, 23.5°E: 12188 H, SR 29900 - FEC 2/3)

Joyne:
Voorkeuze 805
(Eutelsat 9B, 9.0°E: 12074 V, SR 30000 - FEC 3/4)


DIGITALE TELEVISIE

Kabelproviders hebben naast een televisiezenderaanbod ook radiozenders in de aanbieding: Raadpleeg je elektronische gids voor het kanaal van NPO Radio 5.