BertOp5
KRO-NCRV

Henkjan Smits vervangt Bert Kranenbarg 2 maanden

foto: BertOp5
  1. Nieuwschevron right
  2. Henkjan Smits vervangt Bert Kranenbarg 2 maanden

'Ah oui, ik ga tijdelijk in mijn favoriete stad Parijs wonen. Tijdens mijn afwezigheid neemt Henkjan Smits twee maanden Bertop5 over, vanaf 20 maart en ik ben dan vanaf maandag 22 mei weer terug,' zegt Bert Kranenbarg.

'Regelmatig ben ik een paar dagen als toerist in Parijs, maar ik droom er al jaren van om eens wat langer in die stad te kunnen zijn. Om echt op te kunnen gaan in het Franse leven, wonen in Parijs! Ik vind het fantastisch dat KRO-NCRV me de ruimte geeft om daarvoor twee maanden onbetaald verlof te nemen. En ik draag de presentatie van BertOp5 met veel plezier en vol vertrouwen tijdelijk over aan Henkjan Smits. Samen met mijn redactie gaat hij daar prachtige radio van maken.'

Henkjan Smits kijkt er naar uit tijdelijk weer terug te zijn op NPO Radio 5:

Quote

Ik heb de luisteraar van NPO Radio 5 gemist en verheug me daarom heel erg om Bert te vervangen tijdens zijn afwezigheid van twee maanden. Het programma ‘BertOp5’ is voor mij de ideale combinatie van passie voor muziek, actualiteiten en contact met de luisteraar. Ik vind het een eer dat Bert juist mij heeft gevraagd om hem te vervangen.

foto: KRO-NCRV