Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: Zoon Geoffrey de Ridder

foto: Martin
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: Zoon Geoffrey de Ridder

"Het is nu of nooit..."

We komen erachter dat Geoffrey in een grote supermarkt werkt in Amstelveen. Wie kent hem van daar en kan ons de gouden tip geven? Bel ons op 0800 3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl.

Het verhaal

De tijd begint te dringen voor Martin, die al twintig jaar op zoek is naar zijn zoon Geoffrey de Ridder. Samen met zijn vrouw Carla doet hij er alles aan om contact met hem te leggen. "We hebben al die jaren al geen contact meer met Geoffrey."

Martin ziet zijn zoon nog precies voor zich. "Hij was een heel levendig, aanwezig kind. Hij stond graag in het middelpunt van de belangstelling. Ik weet nog dat er een band stond te zingen en dat Geoffrey de microfoon pakte en begon te zingen. Hij stond altijd vooraan! Als we een bruiloft hadden en ik stond te filmen, dan pakte hij de camera en ging hij verder."

Zijn zoon is begin maart jarig en rond die tijd van het jaar denkt Martin extra veel aan hem. "Het is een groot gemis. Carla en ik praten er dan samen over en dat zijn dan ook de momenten dat je denkt: 'Het is nu of nooit'. Hij is nu 32, dus misschien liggen de kaarten er inmiddels anders voor?"

Aanknopingspunten:
* Geoffrey de Ridder
* geboren in 1992
* zijn vader heet Martin
* zat op de Koetsveldschool en de Klingmaschool in Amsterdam
* woonde in Amsterdam

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend