Talent van de Maand

Priscilla Ophof: ''Ik zou graag een duet met Frank van Etten willen zingen''

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Priscilla Ophof: ''Ik zou graag een duet met Frank van Etten willen zingen''

Priscilla Ophof was het talent van de maand in november. Aan het eind van de maand is het tijd om de balans op te maken. Hiervoor kwam zij langs bij Emilie Sleven.

Quote

Er komen best vaak mensen naar mij toe die mij herkennen als het Sterren NL Talent van de Maand.

Priscilla Ophof

Herkenning

Het Talent van de Maand heeft Priscilla veel opgeleverd. Zo wordt ze vaker herkend en krijgt ze ook meer optredens. Grad Damen zei toevallig bij een optreden tegen Priscilla: "Jij bent die zangeres die over het internet heen dwarrelt''. Ook kreeg ze zelfs het compliment erg op grootheid Marianne Weber te lijken qua stijl.

Duetten

Emilie Sleven vroeg aan Priscilla Ophof met wie ze weleens een duet zou willen zingen. Naast Grad Damen en Jaman sprong er voor Priscilla één zanger echt uit: Frank van Etten. ''Ik hoorde hem toevallig live zingen bij Marcel in de Morgen. Ongelofelijk wat een uniek stemgeluid. Ik zou het geweldig vinden om ooit eens live met hem te zingen.''

Muziekfeest op het Plein

Eerder dit jaar won Priscilla Ophof de Strijd om het Muziekfeest en stond ze op het Muziekfeest op het Plein. Dit is voor haar tot nu toe het hoogtepunt uit haar loopbaan, al durft ze nog groter te dromen.

Quote

Ik zou het fantastisch vinden om ooit eens op het Muziekfeest van het Jaar te staan.

Priscilla Ophof

Videoclip

Priscilla Ophof kreeg de laatste maand veel aandacht op Sterren NL met haar nummer Waarom moest dit nou. Bekijk hier de videoclip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.