Talent van de Maand

Priscilla Ophof Talent van de Maand november

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Priscilla Ophof Talent van de Maand november

Emilie Sleven zet iedere maand een talent in de schijnwerpers in haar middagshow Muziekfeest in de Middag op Sterren NL Radio. Het Talent van de Maand wordt iedere dag gedraaid in de show van Emilie.

Priscilla Ophof

In november is Priscilla Ophof het Talent van de Maand. Priscilla Ophof is op 11 maart 1989 geboren in Deventer. Tijdens deze maand wordt de nieuwe single van Priscilla, Waarom moest dit nou extra vaak gedraaid en gepusht.

Waarom moest dit nou?

Priscilla Ophof heeft niet altijd een even makkelijke jeugd gehad. Het nummer gaat over haar verleden en ze stelt zichzelf de vraag Waarom moest dit nou?

Bekijk hier de clip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quote

Ik weet zeker dat mensen, die hetzelfde hebben meegemaakt, zich in het nummer herkennen. Het leven bestaat niet alleen maar uit feest en daarom komt de boodschap die deze single herbergt voor velen misschien wel hard aan, maar daarvoor is het ook een levenslied.

Priscilla Ophof

Strijd om het Muziekfeest

In 2023 deed Priscilla Ophof mee aan de Strijd om het Muziekfeest. Zij wist deze strijd te winnen met haar single De straatmuzikant. Hierdoor mocht zij optreden op het Muziekfeest op het Plein in Roermond.

Bekijk het optreden hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.