Talent van de Maand

Jesse Prins: "Mijn grote droom is om een keer in de Ziggo Dome te staan"

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Jesse Prins: "Mijn grote droom is om een keer in de Ziggo Dome te staan"

Een nieuw jaar, dus een nieuw Talent van de Maand. Deze maand niemand minder dan de jonge talentvolle Jesse Prins.

Korte biografie

Jesse Prins is 21 jaar als Tino Martin hem op het podium uitnodigt tijdens een optreden. Vervolgens gelooft niemand, inclusief Tino zijn ogen niet. Het filmpje gaat viraal onder andere op dumpert. Dit filmpje blijkt het startschot van een carrière voor de talentvolle zanger.

Het talent van Jesse Prins viel ook op bij Billy Dans en bij producer John Dirne. Zij stonden dan ook aan de basis van Jesse's eerste single Altijd en overal. Met dit nummer stond Jesse onder andere in de Sterren NL Top 25 en stond hij afgelopen jaar ook op het Muziekfeest op het Plein.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

Jesse Prins is nog maar kort artiest, toch durft hij al groot te dromen. In gesprek met Emilie Sleven ging het over zijn ambities en dromen. Jesse heeft één grote droom, de Ziggo Dome.

Thuis hier op het plein

Afgelopen vrijdag kwam de tweede single van Jesse Prins uit: Thuis hier op het plein. Het nummer is geschreven door Billy Dans, Hansen Tomas, Marlon Francis en John Dirne, die tevens de producer is.

Thuis hier op het plein is een positief liedje over gezellig samen zijn. Wanneer de druk er even vanaf moet, is er maar één plek waar je dat wil doen: op het plein of in je favoriete kroeg.

Quote

“Ik kijk enorm uit naar deze release en kan niet wachten tot mensen dit uit volle borst mee staan te zingen”.

Jesse Prins over nieuwe single.

Bekijk hier de videoclip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.