Strijd om het Muziekfeest

'Strijd om het Muziekfeest' gaat weer van start

foto: Woods fotografie // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Strijd om het Muziekfeest' gaat weer van start

Volgende week gaan we beginnen met een nieuwe reeks van de Strijd om het Muziekfeest in de radioshow Muziekfeest in de Middag bij Emilie Sleven!

Andere stemrondes

Er vinden dit jaar twee aanpassingen plaats ten opzichte van vorig jaar. Zo strijden niet twee, maar drie artiesten met hun liedje tegen elkaar. Bovendien loop de stemperiode niet één week, maar vier weken. Zo rolt er aan het eind van de maand een maandwinnaar uit de bus die de meeste stemmen heeft gekregen van het publiek.

Stemmen

Op maandag 5 februari start de eerste stemronde. Hoe stem je? Download de gratis Sterren NL App op je telefoon en stem mee op de poll. Deze vind je door in de app op 'Appje' te klikken.

Grote finale

Als de maandwinnaars van februari, maart, april en mei bekend zijn, vindt de grote finale plaats in de show van Emilie Sleven op Sterren NL Radio. Dan strijden de vier maandwinnaars tegen elkaar om dat felbegeerde plekje op het Muziekfeest op het Plein. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Winnaar 2023

Vorig jaar won Priscilla Ophof het eerste seizoen van de Strijd om het Muziekfeest met haar nummer De straatmuzikant. Zij won hiermee een optreden op het Muziekfeest op het Plein in Roermond. Check haar optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.