Nieuws

Jan Smit en 3JS lanceren allereerste duet genaamd '(Die man is) Verliefd'

foto: Ben Houdijk/ AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan Smit en 3JS lanceren allereerste duet genaamd '(Die man is) Verliefd'

Jan Smit en 3JS hebben vandaag hun allereerste muzikale duet uitgebracht. Het nummer heet (Die man is) Verliefd. Woensdag zongen de mannen het nummer al op het Muziekfeest op het Plein in Goes.

Vanmorgen sprak Marcel de Vries met Jan Dulles van 3JS in Marcel in de morgen.

Jan Smit en 3JS lanceren allereerste duet '(Die man is) Verliefd'

Waarom is het nooit eerder tot een samenwerking gekomen tussen Jan Smit en 3JS? "We waren altijd zo enorm druk met onze eigen dingen", aldus Jan.

"Ongeveer twee maanden geleden kwamen we op dit idee en toen is het vrij snel gegaan." Het resultaat? Dat hoor je hieronder in de video!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekfeest op het Plein

Afgelopen woensdag vonden de opnames van het Muziekfeest op het Plein plaats in Goes. Jan en 3JS zongen daar hun nieuwe single Verliefd.

Het was voor de 3JS een tijdje geleden dat ze op het Muziekfeest stonden: "Onze muziek is iets meer poppy geworden, wat minder goed bij het Muziekfeest past", aldus Jan. "Het was erg leuk!"

Op de vraag of het naar meer smaakt? "Zeker! Dat gaan we ook doen, deze single [(Die man is) Verliefd] is een voorloper daarvan!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Binnenkort op NPO1

Wil je weten hoe het optreden van Jan Smit en 3JS eruit zag op het Muziekfeest op het Plein? Dat zie je in augustus in de televisie-uitzendingen van het Muziekfeest bij AVROTROS op NPO 1.