Jan Paparazzi Show

3JS nemen track op met Jan Smit: "Het komt nog voor de zomer uit"

foto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. 3JS nemen track op met Jan Smit: "Het komt nog voor de zomer uit"

Het was vanmiddag weer volle bak bij de Jan Paparazzi Show, de 3JS waren in de studio. Hier vertelden ze onder andere over een nieuwe single met Jan Smit en de theatertour.

3JS komen binnenkort met een bijzondere samenwerking, dat verklapte Jan Dulles. Met wie? Jan Smit!

"We hebben nog nooit een lied met Jan gemaakt", aldus Jan Dulles. "We zeiden dit laatst tegen Jan en hebben toen besloten dit nu wel te doen."

3JS en Robin

We hoeven niet al te lang meer te wachten tot het nummer uitkomt. "Als het goed is komt het nummer nog voor de zomer uit.” De naam van deze 'band'? “De 3JS en Robin.”

3JS nemen track op met Jan Smit: "Het komt nog voor de zomer uit"

Theatertour

Ook de theatertour van de 3JS is inmiddels in volle gang. Samen met een volledig strijkkwartet staan ze in verschillende grote theaters, met als afsluiter het Concertgebouw in Amsterdam.

“Ik krijg kippenvel als ik daaraan denk. Het is echt heel bijzonder om te zien wat muziek kan doen als je er een strijkkwartet bij zet”, vertelt Jan Dulles.

Muziekfeest

De theatertour is niet de eerste keer dat de 3JS hebben opgetreden met een strijkkwartet, ook op het Muziekfeest op Zondag zong het drietal het nummer Wat is dromen met strijkers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.