Muziekfeest op het Plein

Het tweede Muziekfeest op het Plein komt naar Houten!

foto: Ben Houdijk // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Het tweede Muziekfeest op het Plein komt naar Houten!

We komen naar de provincie Utrecht!

Naast Waalwijk is nu ook de tweede locatie van het Muziekfeest op het Plein bekend. We komen op maandag 27 juni naar Houten! Emilie Sleven belde vanmiddag met Jan Smit om de tweede datum en locatie bekend te maken.

Jan Smit onthult de tweede locatie van het Muziekfeest op het Plein

Ook verklapte Jan dat hij niet alleen komt naar Houten. Wie hij meeneemt, is nog even een geheim. Maar dat zal zeer binnenkort bekendgemaakt gaan worden. We weten in ieder geval wel dat het een man is...

Line-up

Ook in Houten belooft het groot feest te worden. Zo zijn er optredens van Jeroen van der Boom, Mart Hoogkamer, Frank van Etten, Jannes, Henk Dissel, Ammar & Snelle en vele anderen. Jan Smit is uiteraard de gastheer van de avond. De volledige line-up wordt later bekendgemaakt.

Muziekfeest op het Plein - Houten:

Wanneer? Maandag 27 juni

Tijd? 20.00 uur

Waar? Het Rond, Houten

Toegang? Gratis

Een evenement voor iedereen

Wij gaan met het Muziekfeest op het Plein elk jaar graag het land in. Dat doen we nu al ruim 17 jaar, van Groningen tot Middelburg en van Texel tot Maastricht. En waar we ook komen, we zien altijd dat muziek zorgt voor verbinding en een groot feest”, aldus Mister Muziekfeest Jan Smit.

Quote

De vrolijke, plezierige sfeer die we ervaren in Waalwijk en Houten is precies wat we nodig hebben voor het Muziekfeest op het Plein, een evenement voor iedereen.

Jan Smit

Aftermovie 2021

Zo zag het Muziekfeest op het Plein er vorig jaar uit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.