Volgspot

Avond van de Kleinkunst 2021

foto: Jaap Reedijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Avond van de Kleinkunst 2021

Hoe is het afgelopen met Annabel en de zanger van deze legendarische hit, Hans de Booij? Zijn ze nog samen? Hebben ze Parijs gehaald, of zijn ze onderweg uitgestapt? Het Amsterdams Kleinkunst Festival en het NPO Radio 5 programma Volgspot komen eindelijk met het antwoord.

Tijdens de Avond van de Kleinkunst krijgen bekende hits een vervolg. Kleinkunstenaars laten zich inspireren door het origineel en brengen een eigen antwoordlied. De jaarlijkse editie van de Avond van de Kleinkunst kon niet plaatsvinden met publiek, door corona, in de Kleine Komedie. Maar het werd ruimschoots goed gemaakt. Theater Carré stelde in samenwerking met De Kleine Komedie haar theater open voor deze unieke muzikale avond vol Nederlandstalige hoogtepunten.

Vijf duo’s zijn te gast: Ernst Jansz & Peter van Rooijen (De Bom), Karin Bloemen & Elke Vierveijzer (Geen kind meer), Trafassi & Marcel Harteveld (Wasmasjien), Peter de Koning & Martijn Kardol (Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente) en Hans de Booij & Van der Laan en Woe (Annabel). Presentatie: Yora Rienstra en Hijlco Span.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.