Volgspot
KRO-NCRV

Kappende Crooner Yannick Bovy

  1. Nieuwschevron right
  2. Kappende Crooner Yannick Bovy

In Vlaanderen en Azië is hij al enorm 'hot'. In Nederland kennen we hem nog niet, deze crooner die tegelijkertijd ook kapper is, maar daar brengt Volgspot verandering in.

Vergeet Harry Connick Jr. en Michael Bublé! Want nu is er Yannick Bovy. Gewoon uit Antwerpen. Crooner van de jonge generatie. Hij zingt zijn eigen versies van klassiekers als 'Let there be love', 'Everytime we say goodbye' en 'Makin' Whoopee'. Maar Yannick heeft ook een goede neus voor swingende nieuwe liedjes, zoals 'Paper Plane'. Liedjes die bij elkaar zijn gebracht op zijn nieuwste cd 'Love swings'.

In Vlaanderen is hij allang een bekende naam, maar ook in Azië is hij populair om niet te zeggen 'hot'. In Nederland kennen we hem nog niet, deze crooner die tegelijkertijd ook kapper is, maar daar brengt Volgspot vanavond verandering in !


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNPORadio5volgspot%2Fvideos%2F1843208146008447%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>


LUISTER HET INTERVIEW HIER TERUG: