NPO Radio 5

Erik de Zwart presenteert Tinekeshow

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Erik de Zwart presenteert Tinekeshow

Vanaf zaterdag 4 december presenteert Erik de Zwart TinekeShow bij MAX op NPO Radio 5.

Tineke de Nooij

Eind oktober besloot Tineke de Nooij te stoppen met haar radioprogramma. Erik de Zwart is in december elke zaterdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 5.

Erik de Zwart

Erik de Zwart: “Het is een hele eer om mijn radiostilte van de afgelopen jaren te onderbreken, zodat ik één van de grootste radio-iconen aller tijden mag vervangen; Tineke. Wie is er niet mee opgegroeid?

NPO Radio 5

In de koude, donkere decembermaand ga ik proberen het licht in de duisternis te zijn voor de luisteraars van NPO Radio 5! Ik kan nu al zeggen dat we voor de eerste kerstdag iets bijzonders hebben bedacht, maar dat is nog even een verrassing.”

Tinekeshow

In het wekelijkse radioprogramma TinekeShow staan de gesprekken met luisteraars centraal. Daarnaast treden er elke week artiesten live op tijdens de uitzending.

Tineke gaat reizen

Tineke de Nooij heeft eind oktober besloten om te stoppen met radiomaken. Ze wilde meer gaan reizen en van haar vrije tijd genieten. Daarom presenteert Erik de Zwart per 4 december a.s. haar show. Hij neemt het stokje over van Manuëla Kemp, die in november de honneurs waarneemt.

Feestelijk afscheid

Op zaterdag 29 januari neemt Tineke met een extra lange feestelijke uitzending afscheid, meer details volgen.