NPO Radio 5

Podcast-tip: 'Soundcheck' - derde seizoen

foto: photoshop
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: 'Soundcheck' - derde seizoen

In zijn jarenlange radio-carrière sprak Peter van Bruggen met alle groten uit de nationale en internationale popscene. Ook die uit de 60s!

Derde seizoen Soundcheck

Peter van Bruggen vertelt zoals alleen hij dat kan over de groten uit de Jaren 60. Uit zijn eigen jarenlange radioloopbaan kent hij de verhalen immers uit de eerste hand!

Vanaf 17 april, gelijk met de sart van de Week van de Jaren 60, zijn alle afleveringen van dit seizoen te beluisteren op deze site!

The Beach Boys

Aflevering 1 van seizoen 3 gaat over The Beach Boys. Beluister hem hieronder!

Bekijk de sterren in 3D

Kijk rond in het Soundcheck Café: zie en hoor de sterren en hun verhalen in 3D! Klik op de afbeelding hieronder of ga volg deze link (deze link opent een nieuwe site).

foto: Seekbeak

Het Soundcheck Café

Nieuwsgierig geworden? Alle gepubliceerde seizoenen kun je beluisteren op de podcast-pagina van Soundcheck:

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.