BertOp5
KRO-NCRV

BertOp5 podcasts

foto: KRO-NCRVfoto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. BertOp5 podcasts

Podcast overzicht

Bert is al zijn hele leven gek op radio. In deze podcastserie kruipt hij regelmatig dieper in de reusachtige radio. In samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de stichting Jingleweb.nl maakt hij portretten met en van RadioReuzen. Felix Meurders, Radio Tour de France, Ferry Maat, Adres Onbekend, Lex Harding, Arbeidsvitaminen, Mart Smeets, de Dik Voormekaarshow en veel, veel meer!

Gerelateerde podcast

RadioReuzen

RadioReuzen

Boudewijn de Groot is één van de hofleveranciers van de Evergreen Top 1000. Dertien van zijn liedjes staan in de lijst, de hoogste is Avond op nummer 4. Wat maakt dat Boudewijn al zo lang aan de top staat? Is er een 'Boudewijn de Groot-methode'? Dat onderzoekt Bert in vijf afleveringen van de podcastserie Popbiografie Boudewijn de Groot. En in een bonusaflevering komt de meester zelf aan het woord.

Gerelateerde podcast

Popbiografie

Popbiografie

'Allemaal Familie', het terugkerend radio-item waarin een naast familielid van een bekende Nederlandse artiest over hem of haar vertelt, bestaat ook als podcast! De mooiste verhalen uitgebreider opgetekend in een extra podcastserie van BertOp5.

Gerelateerde podcast

Allemaal Familie

Allemaal Familie