Sterren NL Radio

Sterren NL Radio vanuit Groningen

foto: Sterren NLfoto: Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Sterren NL Radio vanuit Groningen

Sterren NL Radio hoor je deze week vanuit Groningen!

Vandaag beginnen de opnames van jaarlijkse kerstspecial van Sterren NL. Op een prachtig landgoed in Groningen staat ons tijdelijke Ho-ho-ho Hotel, waar de opnames plaats zullen vinden.

Tv-special met artiesten

Monique Smit, Mike Peterson, Pascal Redeker, Henk Dissel en Rutger van Barneveld komen bij elkaar om Kerstmis te vieren. Samen versieren ze het landgoed en bereiden ze het kerstdiner. Er is tijd voor goede gesprekken, maar er wordt vooral ook veel plezier gemaakt tijdens verschillende activiteiten. Als klap op de vuurpijl zingen ze allemaal hun eigen kerstlied voor elkaar.

Sterren NL Radio

Corné Klijn en Jan Paparazzi zenden van dinsdag tot en met donderdag tussen 14.00 - 18.00 uur uit vanuit ons Ho-ho-ho Hotel. De artiesten zullen één voor één aanschuiven. Bovendien staat er een spectaculair Sterren NL Rad in onze studio waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Dus luister deze week iedere middag naar Sterren NL Radio.

Uitzending

Op eerste kerstdag zenden we de tv-special uit op NPO1 om 11.05 uur. In de week voorafgaand kun je iedere dag op het Youtube-kanaal van Sterren NL kijken naar de online soap.