Wie redt Wilbert (en de rest van de mensheid)?!

#8 - Beppie Melissen: 'Diepe lach is als vrijen met je ziel'

  1. Podcastschevron right
  2. Wie redt Wilber ...chevron right
  3. #8 - Beppie Melissen: 'Diepe lach is als vrijen met je ziel'

ma 27 mei 2024

Het is niet zo dat actrice Beppie Melissen de hele dag hardop zit te lachen. Dat zou ze wel willen, want écht lachen is verrukkelijk. Het proberen te laten lachen van anderen, ziet ze als een sport en dat heeft ze van thuis uit meegekregen. Ze koestert oude vriendschappen en geniet van een gedeeld gevoel voor humor, iets wat je niet in woorden kunt vangen, maar wel bij een ander kunt herkennen. Of Wilbert ook vrienden heeft die hij al heel lang kent? "Houd ze vast, dwing ze om met je om te blijven gaan. Dat is heel belangrijk", aldus Beppie Melissen.

Een podcast van de VPRO voor NPO Luister, gemaakt door Mette te Velde & Wilbert van de Kamp. Geluidsvormgeving: Alexander Weeber. Techniek & eindmix: Lucas van Eck. Online redactie: Marlijn Aarts. Marketing & communicatie: Wieneke Mulder & Thijs Maas. Productie: Sharon de Vries. Eindredactie: Remy van den Brand. 

Mailen met de redactie kan via Wieredtwilbert@vpro.nl

Meepraten kan ook via de Telegram-groep: www.vpro.nl/wrw-chat

Post ontvangen we ook graag! Stuur je papieren kaart of brief naar de VPRO, t.a.v. Wie redt Wilbert (en de rest van de mensheid)?! Postbus 11, 1200 JC, Hilversum