Wie redt Wilbert (en de rest van de mensheid)?!

#7 - Bahram Sadeghi: 'Doe weinig aan introspectie'

  1. Podcastschevron right
  2. Wie redt Wilber ...chevron right
  3. #7 - Bahram Sadeghi: 'Doe weinig aan introspectie'

ma 20 mei 2024

Programmamaker Bahram Sadeghi doet weinig aan introspectie, in tegenstelling tot Wilbert. Sadeghi's advies: als dat helpt, vooral doen, maar als je het al een tijdje doet en het helpt je niet verder, stop er dan mee! Het vertrekpunt van Sadeghi in het leven is realistisch, zegt hij. Het is niet makkelijk om een mens te zijn. Leg je erbij neer. Als het gaat om grote wereldproblemen, zoals klimaatverandering: doe wat binnen je invloedsfeer. Je kunt altijd íets doen (en doe dat dan ook), maar er is veel meer wat je níet kunt doen. 

Een podcast van de VPRO voor NPO Luister, gemaakt door Mette te Velde & Wilbert van de Kamp. Geluidsvormgeving: Alexander Weeber. Techniek & eindmix: Lucas van Eck. Online redactie: Marlijn Aarts. Marketing & communicatie: Wieneke Mulder & Thijs Maas. Productie: Sharon de Vries. Eindredactie: Remy van den Brand. 

Mailen met de redactie kan via Wieredtwilbert@vpro.nl

Meepraten kan ook via de Telegram-groep: www.vpro.nl/wrw-chat

Post ontvangen we ook graag! Stuur je papieren kaart of brief naar de VPRO, t.a.v. Wie redt Wilbert (en de rest van de mensheid)?! Postbus 11, 1200 JC, Hilversum