Deze Week

#22 - Week 24: Tragedie Christian Eriksen bewijst: mannen hebben wel degelijk emoties

  1. Podcastschevron right
  2. Deze Weekchevron right
  3. #22 - Week 24: Tragedie Christian Eriksen bewijst: mannen hebben wel degelijk emoties

vr 18 juni 2021

Voetballers en supporters worden tijdens de EK wedstrijd Denemarken-Finland flink opgeschrikt wanneer de Deense voetballer Christian Eriksen een hartaanval krijgt. De spanning is van de gezichten te lezen. Voor Cocky hét bewijs dat mannen wel degelijk emoties hebben en die durven toe te laten. Als voetbalhater snapt Sjirk niet waarom dit spel nodig is om bij de emotionele laag van de man te kunnen komen. 

Joram is groot fan geworden van Cristiano Ronaldo. De Portugees verraste vriend en vijand door een flesje Coca Cola bij de persconferentie uit beeld te halen. 'Drink water', was zijn boodschap. De koers van het frisdrankmerk daalde subiet. Voor Joram hét bewijs dat we het niet in een suikertaks moeten zoeken, maar in rolmodellen.

En er is weer eens gedoe bij het CDA. Functie elders is een feit. Pieter Omtzigt heeft de partij na een niet mis te verstane notitie verlaten. Joram noemt het een "grote shit show" en ziet de christendemocraten er niet snel bovenop komen. Sjirk vindt dat de partij haar ondernemersimago snel van zich af moet werpen en voor de 'kleine luyden' moet gaan opkomen.