Slagter en Dresselhuys werken door!

#29 - Oek de Jong weet waarom NRC-lezers ouder worden dan Telegraaf-lezers, Jan heeft advies voor Gijs Groenteman en Cisca over chatten met Jezus

  1. Podcastschevron right
  2. Slagter en Dres ...chevron right
  3. #29 - Oek de Jong weet waarom NRC-lezers ouder worden dan Telegraaf-lezers, Jan heeft advies voor Gijs Groenteman en Cisca over chatten met Jezus

zo 11 juni 2023

In deze aflevering van De Geboden van Slagter en Dresselhuys blikken Jan en Cisca terug op hét mediaoptreden van de week: Jan Slagter schoof aan bij de nieuwe talkshow Marcel & Gijs. Cisca wil er alles over weten en ontfutseld welk advies Jan aan Gijs Groenteman heeft gegeven.

De kerken stromen leeg en wat is daar aan te doen? Jan en Cisca bespreken de innovaties in de kerk en onderzoeken hoe AI kan helpen bij het maken van preken.

In de Grote Kerk van Hilversum ontvangen Jan Slagter en Cisca Dresselhuys ook schrijver Oek de Jong. Hij legt uit hoe zijn gereformeerde jeugd hem heeft geholpen in het schrijversvak. Daarnaast heeft De Jong een theorie over waarom Trouw- en NRC-lezers ouder worden dan de lezers van Telegraaf.

Knallen met die podcast!

⭐⭐⭐⭐⭐

🎧      Actuele podcasts van MAX

ℹ️          Meer info over podcasts

🔗      MAXVANDAAG | NPO RADIO 5

📧    Reageren? Mail naar podcast@omroepmax.nl of spreek een voicemail in op het telefoonnummer: 06-13 03 69 37

📷      Volg Omroep MAX op Instagram

De Geboden van Slagter en Dresselhuys is een productie van Omroep MAX en NPO Radio 5. Redactie door Jeroen Bos, Nick Preusterink en Bram van Kolfschooten. Eindmontage Jon Hille, tegelontwerp Imke Borgers.