Slagter en Dresselhuys werken door!

#28 - Marjan Berk wint een miljoen, Jan is boos en Cisca over katten in de bijbel

  1. Podcastschevron right
  2. Slagter en Dres ...chevron right
  3. #28 - Marjan Berk wint een miljoen, Jan is boos en Cisca over katten in de bijbel

zo 4 juni 2023

In deze aflevering van "De Geboden van Slagter en Dresselhuys" staat het orgel centraal. Jan Slagter en Cisca Dresselhuys ontvangen organist Jaap Jan Steensma. Hij geeft antwoord op de prangende vraag: ‘Hoe kwam het orgel de kerk binnen?’ Ook krijgt Jan te horen wat een orgel nu eigenlijk kost.

En zien Jan en Cisca elkaar ook buiten de opnames om? Luisteraar Karin wil het graag weten. Ook wil Cisca graag preken over een onderwerp wat haar aan het hart gaat: de stijgende kosten van dierenartsen.

Te gast is de 91-jarige Marjan Berk. De theatermaakster, schrijfster en columnist vertelt over haar jeugd in de Remonstrantse kerk. Ook vertelt ze aan welke bekende Nederlander ze een miljoen euro te danken heeft.

Op 17 juni openen Jan en Cisca de kerkdeuren, u als luisteraar kunt een opname bijwonen. Er is orgelmuziek, samenzang en een gast: Klaas Wilting. Mail naar podcast@omroepmax.nl om u aan te melden. Toegang is gratis.

Knallen met die podcast!

⭐⭐⭐⭐⭐

🎧      Actuele podcasts van MAX

ℹ️          Meer info over podcasts

🔗      MAXVANDAAG | NPO RADIO 5

📧    Reageren? Mail naar podcast@omroepmax.nl of spreek een voicemail in op het telefoonnummer: 06-13 03 69 37

📷      Volg Omroep MAX op Instagram

De Geboden van Slagter en Dresselhuys is een productie van Omroep MAX en NPO Radio 5. Redactie door Jeroen Bos, Nick Preusterink en Bram van Kolfschooten. Eindmontage Jon Hille, tegelontwerp Imke Borgers.