Wijzer

Podcast-tip: Dit Dus

foto: EOfoto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Dit Dus

Nieuw bij de podcasts van NPO Radio 5: Theoloog Kees van Ekris en gelovige dertiger Rosa Douma voeren open en eerlijke gesprekken over de kern van ons bestaan. Ze zijn benieuwd: wat heeft het christelijk geloof daarover te zeggen?

Angst als saboteur

In de meest recente aflevering vertelt 3FM DJ Herman Hofman over zijn twijfels en angsten. Hij kan goed praten, hij houdt van muziek en hij is een levendig mens. Direct als het moet. Niet bang voor ontregelende vragen. Maar ergens in het onzichtbare zit ook veel angst. In het oecumenische klooster Taizé in Frankrijk kreeg hij een religieuze ervaring van het geliefd zijn. Wat hij daar ervoer wenst hij de kerk in Nederland toe:

#3 - Leven met angst | Met Herman Hofman (S02) - Dit Dus

Gerelateerde podcast

Deze Week

Deze Week

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.