Voor Elkaar
KRO-NCRV

Luister 'Zo klinkt echte liefde' - onze podcast-tip tijdens de Pride

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister 'Zo klinkt echte liefde' - onze podcast-tip tijdens de Pride


Woensdag podcast-tip dag! Het is Amsterdam Pride en wij kiezen daarom voor een liefdevolle podcast-aflevering uit de serie 'Sanders wandeling'. Zangeres Shirma Rouse zingt en praat over liefde, kloosters en bloemen met Sander.

Dit is een 'evergreen' podcast-aflevering, origineel uitgekomen op 21 juni 2021.

#2 - Shirma Rouse - Zo klinkt echte liefde - Sanders Wandeling

Shirma Rouse

Sander de Kramer maakt met zangeres Shirma Rouse een wandeling naar haar binnenkant. Een gesprek over de liefde voor familie, voor God en voor haar eigen leven. Om die liefde uit te dragen werkt ze aan een kookboek, laat ze haar stem horen én werkt met kinderen in Rotterdam.

Zangeres Shirma Rouse

foto: ANP

Shirma Rouse

Over 'Sanders Wandeling'

Sander de Kramer wandelt de mooiste wandelroutes met bekende en minder bekende Nederlanders. De inspirerende omgeving raakt de wandelaars in de ziel en maakt hen én de luisteraars tot pelgrim voor één dag.

Alle afleveringen van Sanders Wandeling

Sanders Wandeling

Sanders Wandeling

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.