Voor Elkaar

We hebben ruzie - Schoonmoeder en schoondochter

foto: Pixabay | Ryan Mcguire
  1. Nieuwschevron right
  2. We hebben ruzie - Schoonmoeder en schoondochter

Maaike (74) heeft een goede band met haar zoon, maar als hij een vriendin krijgt en vader wordt, verslechtert de relatie.

Dit is een podcast-tip uit de goeie ouwe doos. Het leuke aan podcasts: ze blijven soms relevant. Zo ook deze aflevering van 'We hebben ruzie'!

Schoonmoeders, schoondochters

Je partner kies je, maar schoonfamilie krijg je erbij. Het is de relatie tussen de vrouwen die vaak moeizaam is. Maaike (74) kan daar over meepraten. Ze heeft een goede band met haar zoon, maar als hij een vriendin krijgt en vader wordt, verslechterd de relatie. Het loopt zo uit de hand, dat Maaike haar kleindochter niet meer mag zien. Systeemcoach Jet Centeno legt uit waarom de band tussen moeder, zoon en schoondochter lastig is. En dat ze daar alledrie een rol in spelen.

#11 - Schoonmoeder en schoondochter - We hebben ruzie

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.