Volgspot
KRO-NCRV

Katinka Polderman op bezoek

  1. Nieuwschevron right
  2. Katinka Polderman op bezoek

Cabaretière Katinka Polderman was te gast bij Volgspot. Momenteel staat ze in de theaters met haar theatervoorstelling 'Polderman Tiert Welig'.

Toch een baan

De keuze om naar de theaterschool te gaan was niet vanzelfsprekend. Veel middelbare schoolgenoten gingen rechten, SPH en SPW studeren, omdat daar de kans op een baan groter was. Gelukkig koos Katinka Polderman voor de theaterschool en heeft ze nu een baan. Veel van haar middelbare schoolgenoten kregen na hun studie niet meteen een baan. "Dat betreft heb ik een goede keuze gemaakt", vertelt Katinka Polderman.

Geen kroeg meer

"Ik heb heel erg de extremen in mij," vertelt Polderman. "Voordat ik kinderen had hield ik echt van de kroeg, maar ik hield er ook van om met de boek op de bank te zitten." Het is nu heel lang geleden dat Katinka Polderman voor het laatst naar de kroeg is geweest:

Rappen

Verder vertelt Katinka Polderman over haar zwangerschap en haar zoontje. Ook vertelt de zangers dat ze een keer gerapt heeft. Ze kreeg een bandje met beats erop en daarop schreef ze teksten. Ze noemde zichzelf Haatcore Heidi...

Welk verhaal daarachter zit hoor je hieronder: