Theater van het Sentiment
KRO-NCRV

Het OpenluchtTheater van het Sentiment

foto: flickr.com
  1. Nieuwschevron right
  2. Het OpenluchtTheater van het Sentiment

De zomers van...

De deuren van het OpenluchtTheater van het Sentiment zijn geopend! De hele zomer lang gaan wij terug naar de zomers van weleer. Van 1962 tot aan 1987, de hele zomer lang geniet je van de zomers van toen. Met fragmenten van vroeger, herinnering van toen en zomerse muziek uit jouw verleden. Ga met ons mee op reis!

foto: Nationaal Archief

De hele zomer lang bespreken we de leukste kinder- en jeugdboeken uit de jaren 60, 70 en 80. Deze Grote Vriendelijke Reus is Jaap en Jaap is van de De Grote Vriendelijke Podcast. Hij weet alles over kinderboeken en neemt jou deze zomer in ons Theater mee op avontuur. Welk boek las jij vroeger op vakantie? Was je fan van de brief voor de koning? Zat Rupsje Nooitgenoeg in de koffer of de Sprookjes van Hans Christian Andersen? Misschien komt jouw favoriete boek deze zomer wel voorbij!

foto: Wineke (photoshop)

Kat in de gordijnen - Dolf Verroen

Brief voor de Koning - Tonke Dragt

Toen niemand iets te doen had - Toon Tellegen

Met de poppen gooien - Guus Kuijer

Het OpenluchtTheater van het Sentiment presenteert: de plaat en zijn recept

We gaan deze zomer op culinaire reis: Altijd al willen weten welk recept er perfect past bij Raspberry Beret van Prince of Sla Tomaten en Radijsjes van Willeke Alberti? We gaan van 1962 tot 1987, van A taste of Honey van Lenny Welch tot Knolraap en Lof Schorseneren en Prei van Drs. P.

En gelukkig hoeven we het niet alleen te bedenken, we hebben hulp ingeroepen! Hulp van topkoks zoals Rudolf van Veen, Pierre Wind, Ramon Brugman, Robert van Beckhoven en nog vele anderen!

Aan het einde van de zomer vind je alle recepten terug in het speciale OpenluchtTheater van het Sentiment kookboek. Klik op de link hieronder:

Rudolf van Veen's recept voor Rock Lobster van de B52's

Ramon Brugman's recept voor A taste of Honey van Lenny Welch

Pierre Wind's recept voor Knolraap en Lof Schorseneren en Prei van Drs. P

Giovanni Caminita's recept voor Life Is A Minestrone van 10 CC

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.