NPO Radio 5

Podcast-tip: Toen Esther in de klas kwam

foto: NPO Radio5foto: NPO Radio5
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Toen Esther in de klas kwam

Twee vriendinnen. De één is afhankelijk van de ander, of is het andersom? Misschien zijn ze nét iets te veel elkaars steun en toeverlaat. Een verhaal over een vriendschap.

#2 - Toen Esther in de klas kwam - Goudmijn vol verhalen

Over Goudmijn Vol Verhalen

In deze podcast dalen we af in een goudmijn vol verhalen om daar waargebeurde, en door de mensen zelf vertelde verhalen op te graven. Verhalen over mooie momenten, droevige ontwikkelingen, hilarische of betekenisvolle gebeurtenissen in een mensenleven.

Goudmijn vol verhalen is een selectie van verhalen die Heleen Hummelen tussen 2010 en 2015 maakte voor het Radioprogramma Goudmijn van de KRO-NCRV.

Gerelateerde podcast

Goudmijn vol verhalen

Goudmijn vol verhalen

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.