Naar homepage
NPO Radio 5

Podcast-tip: Tineke interviewt zangeres Laura Jansen

foto: ANP - 2017
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Tineke interviewt zangeres Laura Jansen

Zangeres Laura Jansen onderbrak haar zangloopbaan en werkte & leefde 3 jaar in Griekse vluchtelingenkampen. Bij Tineke aan de keukentafel vertelt ze over haar roots, haar muziek en de onthutsende realiteit van al die mensen op Lesbos.

#20 - Laura Jansen zag het licht

Over De TinekePodcast

Een boek over haar leven wilde ze nooit schrijven maar nu geeft Tineke een kijkje in haar leven met 'De Tineke Podcast'! Ze staat volop in het leven en praat over van alles met haar vriendinnen en haar kinderen, over actuele zaken maar ook de doodgewone huis-tuin en keukenbeslommeringen in en rondom haar tuin en met haar dieren. Geen onderwerp wordt geschuwd en gezellig wordt het zeker, dus schuif om de week aan bij Tineke!

Gerelateerde podcast

De TinekePodcast

De TinekePodcast

Een podcast is een audiobestand dat wanneer jij wilt beluisterd kan worden.

Dit kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts inmiddels op verschillende sites, platforms en apps, zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of via andere podcast aanbieders zoals o.a. Spotify, Apple Podcasts, NPO Luister en Google Podcasts.