NPO Radio 5

Podcast-tip: Een uur met Stephanie Struijk

foto: EO - Levensbepalend
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Een uur met Stephanie Struijk

Het interviewprogramma Onderweg van Elsbeth Gruteke kreeg een doorstart als de podcast Levensbepalend. Elsbeth Gruteke voert daarin wekelijks een dieptegesprek met een gast over geloof, werk en leven.

Zangeres Stephanie Struijk is te gast in ‘Levensbepalend’. Jarenlang is ze bekend onder de naam Stevie Ann. Maar als ze van Engelstalige naar Nederlandstalige liedjes overstapt treedt ze op onder haar eigen naam: ‘Stephanie Struijk’. Het blijkt een belangrijke stap die haar als artiest dichter bij zichzelf brengt:

#15 - Stephanie Struijk, over de troostende kracht van muziek (S02) - Het Ene Moment

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.

Gerelateerde podcast

Het Ene Moment

Het Ene Moment