NPO Radio 5

Podcast-tip: Mooie verhalen in Allemaal Familie

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Mooie verhalen in Allemaal Familie

Hoe groot een artiest ook is, het is ook altijd maar gewoon een kind, een ouder, een broer of zus. Net als iedereen. We zijn tenslotte allemaal… familie!

foto: KRO-NCRV

Bekende artiesten door de ogen van...

In deze podcast leert Bert Kranenbarg bekende Nederlandse artiesten beter kennen door de ogen van een naast familielid. De dochter van Liesbeth List, de zoon van Wim Kerkhof, de moeder van Trijntje en Tjeerd Oosterhuis, de zoon van Herman Brood, de zus van Lenny Kuhr, de zoon van Willy Alberti; wat kunnen zij vertellen over hun leven buiten de schijnwerpers?

Trailer Allemaal Familie - Allemaal Familie

#1 - De dochter van Liesbeth List: Elisah Baijens - Allemaal Familie

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.

Gerelateerde podcast

Allemaal Familie

Allemaal Familie