NPO Radio 5

Podcast-tip: Vergeef Het Maar #5 over een affaire

foto: eo
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Vergeef Het Maar #5 over een affaire

In Vergeef Het Maar praat Bert met mensen over vergeving. In aflevering 5 zijn Rianne en Jan openhartig over hoe zij samen verder gingen na een affaire.

Vergeef het maar

In Vergeef het Maar praat Bert van Leeuwen met mensen wiens leven verpest of zelfs geruïneerd werd door iemand anders. Hoe ga je verder met je leven je als je kind wordt vermoord, als je je leven lang gepest wordt of als je als kind wordt misbruikt? Zijn gasten kozen voor vergeving. Hoe ze tot die keuze zijn gekomen en wat dit met ze doet vertellen ze in Vergeef het Maar.

Aflevering 5: Jan en Rianne gaan door na affaire

Als Rianne de Putter haar buitenechtelijke relatie opbiecht, gaat haar huwelijk met Jan door een diep dal. Maar toch zijn ze nu nog steeds samen en zitten ze met z'n tweeën bij Bert aan tafel om te vertellen over de rol van vergeving in hun huwelijk.

Aflevering 5: Jan en Rianne gaan door na affaire - Vergeef het Maar

Gerelateerde podcast

Vergeef het Maar

Vergeef het Maar

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.