NPO Radio 5

Nieuwe podcast: Mijn vader was priester

foto: Katja Kreukels
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe podcast: Mijn vader was priester

In 'Mijn vader was priester' gaat Katja Kreukels met haar vader terug naar zijn tijd als priester.

Beluister nu de trailer

Journalist Katja Kreukels is 18 jaar als haar vader, Jo Kreukels, een familiegeheim onthult: Voor zijn huwelijk is hij priester en montfortaan geweest. De schok slaat om in nieuwsgierigheid en Katja gaat samen met haar vader op zoektocht naar rooms-katholieke wereld in Limburg waarin hij opgroeide. Ze moet snel zijn, want het is een vervagende wereld van rozenhoedjes, priesterspeelgoed en katholieke missie.

Gerelateerde podcast

Mijn vader was priester

Mijn vader was priester

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts inmiddels op verschillende sites, platforms en apps, zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of via andere podcast aanbieders zoals o.a. Spotify, Apple Podcasts, NPO Luister en Google Podcasts.