NPO Radio 5

Podcast-tip: Anita Meyer in 'Los Vast de Podcast'

foto: AVROTROS - Elvin Boer
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Anita Meyer in 'Los Vast de Podcast'

In Andermans Veren De Podcast hoor je behalve de radio-uitzendingen regelmatig speciale extra content. Abonneren dus voor de liefhebbers van cabaret en kleinkunst!

Over AnderMans Veren De Podcast

Andermans Veren is bijzondere kleinkunst en cabaret, samengesteld door kenner Kick van der Veer. Hij voorziet alle inspirerende fragmenten en muziek van deskundig commentaar en vervult een gidsfunctie voor liefhebbers van dit genre.

In Andermans Veren De podcast hoor je naast de reguliere radio-uitzendingen ook extra afleveringen onder de toepasselijke noemer 'EXTRA'. Bijvoorbeeld een interview met een cabaretier, of een speciale serie over een rode draad in de cabarethistorie.

#3 - EXTRA: Historie van Seks in Cabaret (deel 1) - Andermans Veren

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.

Gerelateerde podcast

Andermans Veren

Andermans Veren