NPO Radio 5

Podcast-tip: Pauscast seizoen 2

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Pauscast seizoen 2

Voor iedereen die interesse heeft in wat er daar in Vaticaanstad gebeurt, is er nu de Pauscast seizoen 2.

Seizoen 2 van de Pauscast - Pauscast

Over Pauscast seizoen 2

Pauscast is dé podcast voor iedereen die nieuwsgierig is naar het Vaticaan en de Paus. In seizoen 2 ontkrachten Wilfried en Andrea ondermeer de mythe dat de Paus zich niet zou kunnen vergissen en bespreken ze de Paus als wereldleider.

Video niet beschikbaar

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.

Over de podcast Pauscast

Kom achter alle ins en outs van het kleinste land ter wereld: Vaticaanstad. Het is een wereld waar je als ‘gewone sterveling’ niet makkelijk in komt, laat staan echt binnen mag kijken, terwijl de invloed van het Vaticaan en de paus op de wereld heel groot is.

Gerelateerde podcast

Pauscast

Pauscast