Evergreens

Evergreen Top 1000 Stemweek podcast-tips

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Evergreen Top 1000 Stemweek podcast-tips

Van John Lennon tot Boudewijn de Groot: Dompel je deze Evergreen Top 1000 periode in bijzondere muzikale podcast-reizen.

Het festivalgevoel

Terug naar Kralingen Pop met Supersister, Ekseption en andere bands die in 1970 op het Rotterdamse festival te bewonderen waren:

#3 - ’n Grote blijde bende (met fijne bands) - De Holland Pop Festival Podcast

John Lennon

Binnenkort verschijnt een nieuwe serie ‘De Laatste Dagen Van…’. Het eerste seizoen draaide om de onnavolgbare John Lennon. In de laatste aflevering gaan we terug naar de schok van zijn moord en zijn nalatenschap:

#6 - John Lennon - I'm Losing You - De Laatste Dagen Van... George Michael

Jacques Brel: Een wonderlijke paradox

De man die mislukte als trouwe vriend en vader, schreef de allermooiste liedjes over de liefde en zong ze met de overtuigingskracht van een geboren vriend. Stel nou dat Jacques ook thuis een voorbeeldig huisvader was geweest...had hij dan al die liedjes wel geschreven?

#4 - Jacques Brel (S03) - Soundcheck

Avonturen met Golden Earring

In deze aflevering van Los Vast, de Podcast haalde Jan Rietman herinneringen op met Cesar Zuiderwijk. Samen trokken ze ooit door Amerika! En wat er in Little Rock gebeurde…

#6 - Exclusief interview met Golden Earring drummer CESAR ZUIDERWIJK (S02) - Los Vast

“Een heel apart figuur, die Boudewijn”

In de serie ‘Popbiografie’ wordt Boudewijn de Groot eens goed uitgeplozen door Bert Kranenbarg. In Aflevering 1 ‘Een Meisje van 16’ vertelt Peter Koelewijn, tijdgenoot en collega over de vroege jaren:

#1 - Boudewijn de Groot - Een Meisje van 16 - Popbiografie