De Avondstart
MAX

Simone Walraven op NPO Radio 5

foto: MAX / Ben Houdijkfoto: MAX / Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Simone Walraven op NPO Radio 5

Vanaf januari 2023 hoor je presentatrice Simone Walraven op NPO Radio 5!

Terug naar Nederland

De afgelopen jaren woonde en werkte Simone Walraven in Amerika. Met haar eigen radioprogramma bij MAX in het verschiet verhuist ze terug naar Nederland: “Omroep MAX voelt als een heel natuurlijk nieuw thuis” vertelt Simone. “Het is de combinatie van sociale betrokkenheid, inclusiviteit en respect waarmee de programma’s worden gemaakt, door en voor mensen met veel levenservaring. Dus die hoef je ook niks meer wijs te maken! Ik heb zóveel zin om allemaal verschillende soorten muziek te gaan draaien op NPO Radio 5.”

Een muzikaal feestje

Daniel Dekker, Hoofd Radio Omroep MAX: “Wij zijn heel blij met de komst van Simone Walraven, zij is een mooie aanvulling in het radioteam van MAX. En natuurlijk heel leuk dat Simone na al die jaren weer dagelijks radio gaat maken. We zijn met veel plezier bezig om het programma verder inhoud te geven. De avond van Radio 5 wordt een muzikaal feestje!”

(bron: MAX)

Simone Walraven, 2022

foto: MAX / Ben Houdijk

Over Simone Walraven

De start van een imposante carrière die niet beperkt blijft tot radio start op 15-jarige leeftijd bij Radio Decibel. Voor Veronica verschijnt Simone ook als presentatrice van Club Veronica Magazine en Countdown.

Via KX Radio keert ze in 2009 terug op de radio, en in 2010 als jurylid in het programma Popstars. Haar wekelijkse radioshow Simones Songlines was vanaf september 2013 te horen.