Bijpraat
AVROTROS

Video: Hans Schiffers reageert op Freddie Mercury podcast

foto: NPOfoto: NPO
  1. Nieuwschevron right
  2. Video: Hans Schiffers reageert op Freddie Mercury podcast

Luister jij al? Arbeidsvitaminen presentator Hans Schiffers beluisterde in het kader van de Week van de Podcast de eerste aflevering van 'De Laatste Dagen Van... Freddie Mercury' (AVROTROS). Bekijk in de video zijn reactie:

Quote

"Ik schoot spontaan vol"

Hans Schiffers

De Laatste Dagen Van...

De Laatste Dagen Van... is een podcast-serie waarin de laatste dagen van beroemde popsterren worden gereconstrueerd. Aan de hand van archiefmateriaal, interviews en uiteraard muziek worden intrigerende verhalen verteld rondom het leven en de dood van diverse popiconen, zoals John Lennon en Freddie Mercury.

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.