Bijpraat
EO

"CO2-budget: toonbeeld individualisme"

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. "CO2-budget: toonbeeld individualisme"

Is zo'n CO2-budget een "vreselijk" voorstel, zoals Jurjen zegt? En is PostNL echt zo goed bezig met hun vaste contracten? Actuele onderwerpen worden weer van diverse kanten belicht in onze podcast-tip van deze week... Deze Week!

#28 - ‘CO2-budget: toonbeeld individualisme’ (S02) - Deze Week

Deze Week

In de opiniepodcast Deze Week nemen EO-presentator Joram Kaat, relatiecoach Cocky Drost, voorganger Jurjen ten Brinke en onderneemster Talitha Muusse het belangrijkste nieuws van de week door. Vier christelijke opiniemakers, ieder met een andere blik en achtergrond, gaan het gesprek met elkaar aan. Soms knetterend, meestal vrolijk en altijd betrokken.

Deze Week wordt gemaakt door de EO en het Nederlands Dagblad in opdracht van NPO Radio 5.

Gerelateerde podcast

Deze Week

Deze Week

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.