Adres Onbekend
KRO-NCRV

Hoe beleefde jij Woodstock?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe beleefde jij Woodstock?

Vertel, en maak kans op kaartjes voor de theatervoorstelling.

Wij kregen reactie uit onverwachte hoek: “Ik ken iemand die bij Woodstock is geweest. Ik weet alleen de voornaam: Theo. Hij komt uit Hoensbroek. Hij heeft gewerkt als technisch ondersteuner bij de politie Heerlen en was of is nog steeds zoiets als secretaris bij de spaarclub van partycentrum Amicitia en bij La Plaza in Hoensbroek. Hij was op bezoek bij familie in Amerika en die hebben hem meegenomen naar Woodstock.” Wie kent deze Theo en kan hem met ons in contact brengen? Bel ons dan op 0800 30 30 300 of mail naar: zoeken@adresonbekend.nl

Het verhaal
Cabaretier en columnist Vincent Bijlo is druk bezig met een voorstelling over het roemruchte Woodstockfestival in 1969. Het laatste grote hippiefestival, waar o.a. Janis Joplin, Joe Cocker en Jimi Hendrix optraden. De voorstelling gaat over een paar maanden op tournee langs een aantal grote theaters. Hij zal zelf spreekstalmeester zijn en een 7-koppige band begeleiden.

Hij zoekt mensen die het festival hebben bezocht en ook mensen die een levendige herinnering hebben aan toen. Heb je de Woodstockfilm gezien, wild gedanst op de geluidsopnamen? Leek jouw achtertuin wel Woodstock?

Voor goede vertellers liggen gratis toegangskaartjes klaar.

Bel: 0800-3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl