Artiest

Frans Duijts - Biografie

  1. Artiestenchevron right
  2. Frans Duijts
Uit Tiel afkomstige volkszanger die na vele jaren het repertoire van voorbeeld André Hazes te hebben vertolkt, uiteindelijk ook met zijn eigen liedjes succes heeft. Zijn debuut cd Ik Zing Een Lied Voor Jou (later veranderd in Denken Dat Je Alles Mag) komt uit in 2006. In 2012 vergroot hij zijn arsenaal met Alles Met Je Delen.

Ontwikkeling

Ook Frans Duijts werkt samen met Pierre Kartner, onder andere aan het nummer 'Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij', een nummer ooit geschreven voor Hazes. Met het tweede album Zo Ben Ik Mezelf ontwikkelt Duijts zich verder als eigen artiest, en met succes. Met Jan Smit en Nick & Simon neemt hij deel aan het televisieprogramma ‘De Zomer Voorbij, en treedt op in Spanje’. Aan het album schrijven onder andere Pierre Kartner en Edwin van Hoevelaak mee.

Alles Met Je Delen

In 2009 verschijnt de single 'Ik Mis je'. Het nummer bereikt de hoogste positie van de Nederlandstalige Top 30. Zijn eerste nummer 1-hit in de top 100 is ‘Morgen is Pas Morgen’ in 2011. Voor het nieuwe album uitkomt, brengt Duijts eerst nog het liedje ‘Laat Me Nooit Alleen’ uit als single. Aansluitend op die liedjes komt het album Alles Met Je Delen uit in maart 2012.