Fragment

Country Roads: Drake Milligan

  1. Fragmentenchevron right
  2. Country Roads: Drake Milligan


Drake Milligan is een opkomende countryzanger en acteur uit de Verenigde Staten. Hij werd geboren op 10 maart 1993 in Fort Worth, Texas. Op jonge leeftijd ontwikkelde Milligan een passie voor muziek, vooral voor countrymuziek, en begon hij op te treden in lokale bars en clubs in zijn omgeving.

Zijn doorbraak kwam toen hij de rol van de jonge Elvis Presley vertolkte in de televisieserie "Sun Records". Deze serie volgt het verhaal van opkomende muziekiconen uit de jaren 50, waaronder Elvis Presley, Johnny Cash en Jerry Lee Lewis. Milligans vertolking van Elvis Presley werd goed ontvangen en leverde hem veel lof op voor zijn talent en authenticiteit.

Na zijn succes in de televisiewereld heeft Milligan zich ook gericht op zijn muziekcarrière als countryzanger. Hij heeft verschillende singles uitgebracht en treedt regelmatig op in verschillende delen van de Verenigde Staten. Zijn muziekstijl wordt beïnvloed door traditionele countrymuziek, met een moderne twist.

Milligan blijft werken aan zijn muziek en acteercarrière en wordt gezien als een veelbelovend talent in zowel de countrymuziekscene als in de entertainmentindustrie in het algemeen. Met zijn unieke stemgeluid en zijn toewijding aan het genre heeft hij al een aanzienlijke fanbase opgebouwd en wordt hij beschouwd als een van de opkomende sterren om in de gaten te houden binnen de countrymuziek.