Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Kaj van der Voort

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Kaj van der Voort

Kaj van der Voort is vandaag te gast in de studio. Een multitalent, zo mogen we hem toch wel noemen! Eerder speelde hij al de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical, hij zat in de boyband B-Brave en was ook te zien als presentator van de K3 Theatershow.

Nu is het de hoogste tijd voor Kaj om zijn eigen muzikale vleugels uit te slaan. Dit jaar brengt hij in totaal 12 liedjes uit. En dat doet hij allemaal zelf!

Kaj reisde voor GOGO Jongerenreizen de mooiste en leukste plekken af in Europa. Zo kon hij ook als presentator zijn stappen zetten.
Vorig jaar zat de agenda goed vol met meer dan 80 theatershows. Kaj ging op tour als presentator van de K3 Theatershow en was in meerdere zalen in zowel Nederland als België te zien.

Quote

Ik vind veel dingen leuk, dus ik heb mij geprobeerd op meerdere vlakken goed te ontwikkelen

Kaj van der Voort

Op jonge leeftijd was Kaj al bezig met muziek. Op 9-jarige leeftijd zorgde zijn oom ervoor dat hij samen met Dana Winner een nummer mocht zingen in het Zaantheater in Zaandam. Hij heeft één grote droom en daarvoor is het wel belangrijk dat hij zijn zangcarrière een boost gaat geven!

Quote

Mijn grote doel is om voor mijn 30e verjaardag de Ziggo Dome uit te verkopen

Kaj van der Voort

2 jaar lang zat Kaj in de studio om te zoeken naar een eigen geluid. Dat is gelukt en samen met Marcel Fisser, Jaap Kattevilder en Jorn Wildeman heeft hij inmiddels meerdere nummers opgenomen die verspreid over dit jaar worden uitgebracht.

Zijn eerste single 'Altijd Terug' is het eerste eindresultaat. Een optimistiche popsong waarmee Kaj hoopt om mensen te inspireren en alles uit het leven te halen.