Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Niels Geusebroek

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Niels Geusebroek

Niels Geusebroek schuift vandaag aan bij de muzikale lunchtafel. Hij heeft zijn camper voor de studio geparkeerd, want hij gaat zo nog door naar de camping. Daar gaat hij lekker kamperen en spelen! Maar eerst willen we natuurlijk kletsen over wat hij de afgelopen tijd allemaal gedaan heeft. Want er is een nieuwe single, er ligt een EP klaar en hij gaat het theater in met liedjes van Coldplay.

Video niet beschikbaar

Vorig jaar bracht Niels “Human Melody” uit. Het is een EP met liedjes uit het leven gegrepen. De kleine dingetjes van het leven waar Niels graag liedjes over schrijft, die wel echt ergens over gaan.

Video niet beschikbaar

We zijn altijd nieuwsgierig naar de muzikale voorbeelden van onze gasten. Waar halen ze hun muzikale inspiratie vandaan? Vroeger bij Niels thuis had zijn vader een enorme wand met vinyl platen, waar hij eindeloos in kon grasduinen. 

Video niet beschikbaar

Gemaakt in de coronatijd en nu eindelijk uit en kunnen we het laten horen: het nieuwe liedje van Niels Geusebroek. Heart And Soul heet het. En ook weer een liedje met diepgang!

Video niet beschikbaar