Fragment

Gerard Dielessen over zijn boek 'Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen’

  1. Fragmentenchevron right
  2. Gerard Dielessen over zijn boek 'Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen’

Gerard Dielessen schreef het boek ‘Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen’, een boek vol wijze lessen en inzichten over ambitie en leiderschap. Gerard vertelde er alles over tijdens Lunch Lekker! 

Gerard Dielessen was o.a. oud-directeur van de NOS én van NOC*NSF. Leidinggeven zat altijd al in hem, maar er waren ook altijd mensen om hem heen waar hij veel van leerde. "Je leert je leven lang en niets is mooier om je te laten inspireren door mensen om je heen. Tot op de dag van vandaag blijf ik nieuwsgierig!" 

Gerard deelt in vijftien hoofdstukken zijn meest waardevolle lessen over leiderschap. En dat zijn lessen die niet alleen voor leidinggevenden van pas komen, maar waar we allemaal iets mee kunnen in ons dagelijkse leven. "Het gaat om verschillende waarden waarmee ik leef en werk. Waarden als respect, betrokkenheid, integerheid, eerlijkheid en vooral: denk onafhankelijk!" 

Quote

Discussieer vaker met uitgangspunten in plaats van met standpunten! 

Gerard Dielessen

Het boek ‘Als je de lat lager legt ga je niet hoger springen’ is nu overal verkrijgbaar. Meer informatie vind je via www.gerarddielessen.com