Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Isabel Usher

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Isabel Usher

De muzikale studiogast vanmiddag bij Lunch Lekker was Isabel Usher, o.a. bekend van haar nieuwe single 'Ik Kom Weer Thuis'. Daniël Dekker sprak haar over muziek, familie, de toekomst en de betekenis van haar populaire single.

In 'Ik Kom Weer Thuis' wilt Isabel nostalgie laten horen waar iedereen zich in kan herkennen, maar toch niet te zoetsappig is. Hij wordt ook wel gezien als de opvolger van '15 miljoen mensen'.

Video niet beschikbaar

Quote

Ik heb toen ik vijftien of zestien was zelf demo's uitgestuurd naar labels. Zij hebben mij samengezet met dance dj's en hieruit zijn echt de eerste nummers ontstaan.

Isabel Usher

Isabel heeft ook veel nummers voor andere artiesten geschreven, voornamelijk in de pop- en hiphop scene. Zo heeft ze o.a. het nummer 'Vreemde Voor Mij' geschreven van Sevn Alias en Sigourney K. Dit nummer is meer dan 17 miljoen keer gestreamd. Ze brak uiteindelijk door met haar liedjes op TikTok, met Engelstalige versies van bekende Nederlandse nummers.

Video niet beschikbaar

Quote

Mijn middelbare schoolleraar heeft mij aangemoedigd door te zeggen dat ik door moest gaan met muziek schrijven.

Isabel Usher 

'Ik Kom Weer Thuis' is eigenlijk een overkoepelend nummer van alle kleine nummers die Isabel op TikTok maakte over steden van Nederland. Ook belooft Isabel ons dat er weer nieuwe muziek aankomt. 

Video niet beschikbaar

Luister de single hier: