Fragment

Snelle & Ammar over hun single 'De Laatste'!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Snelle & Ammar over hun single 'De Laatste'!

Zanger Ammar en rapper Snelle waren de lunchgasten! Ammar vertelde over zijn roots, zijn ouders en zijn debuutsingle 'Terug Naar Vroeger'. En Ammar vertelt eerlijk dat hij vaak veel emoties heeft, en dat hij zich er niet voor schaamt om af en toe te huilen. 

Quote

Mijn vader is heel trots op mij! 

Ammar Bozoglu

Snelle won onlangs een Edison Award voor zijn single 'Blijven Slapen'. De afgelopen twee jaar bracht hem ook veel en alles ging in een sneltreinvaart. Tijdens Lunch Lekker kwam zijn hit 'In Mijn Bloed' voorbij, dat net als Ammar zijn debuutsingle over familie gaat. Zijn vader belden Snelle tijdens de show nog even, en dat werd een verrassend gesprek... 

Snelle is onlangs zijn eigen label gestart, 'Lieve Jongens'. Ammar is ook in het team opgenomen, en onlangs schreven ze tijdens een schrijverskamp met z'n allen nieuwe nummers. 'Op de laatste dag, in de late uurtjes. Na heel veel gekheid en gebral was dit nieuwe nummer er binnen een half uur!'. Dat was dus de start van hun gezamenlijke single 'De Laatste', een echte kroeghit én oorwurm.