Fragment

Ilse DeLange in de studio over haar nieuwe single 'Willing'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. Ilse DeLange in de studio over haar nieuwe single 'Willing'

Ilse DeLange was de muzikale lunchgast! Ze heeft een prachtige nieuwe single uitgebracht en staat weer volop het podium! 

Het Concertgebouw, festivals, een openlucht tour en er komt nog een theatertour en clubtour aan. En natuurlijk haar eigen festival Tuckerville! 'Heerlijk om deze muziek naar Twente te halen'! Artiesten als Danny Vera, Krezip, Guus Meeuwis, Mercy John, Blackbird, Jan Mila, Joe Buck en The Vices. En Ilse is ook druk met haar eigen label SparkRecords. Met talenten als Jana Mila, Hannah Mae, Chels, Faela en Anique. 'Ik ben supertrots op ze!'

Quote

'Tuckerville is écht een festival voor jong en oud!' 

Ilse DeLange

Ilse gaf nog een kijkje in de keuken hoe zij de set-list maakt voor haar optredens. En dat blijkt dus daadwerkelijk áán de keukentafel te gebeuren! 

Ilse haar nieuwe single heet 'Willing', inclusief prachtige videoclip. 'Het nummer is de kick-off van veel nieuws dat komen gaat'. Het nummer is een ode aan de mensen die er altijd weer voor gaan en die er altijd weer staan. 'Het is een liedje over nooit de kracht verliezen om opnieuw te proberen, altijd een open hart houden en het altijd alles geven wat je hebt. Elke keer weer opnieuw'.